SG Smart

Gør hverdagen nemmere

Intelligent styring af din bolig

SG Smart er et intelligent system til styring af elektriske installationer på en nem måde i din bolig.
Det kan først og fremmest bruges til at styre belysningen, men også andre elektriske installationer som el-radiator, tv, kaffemaskine etc.

 • vågn ved at lyset tænder automatisk om morgen
 • tænd automatisk kaffemaskinen, så kaffen er klar, når du vågner
 • tænd lyset i udvalgte rum på én kontakt, når du kommer hjem
 • tænd automatisk lys, når du ikke er hjemme og snyd indbrudstyven
 • sluk kaffemaskinen, efter du tog afsted, hvis du glemte det
 • lad dit lys tænde automatisk ved solnedgang
 • tænd for din el-radiator, inden du kommer hjem
 • sluk lyset, når solen står op
 • skab steminger i boligen med lyset til bestemte lejligheder
 • sluk lyset, når børnene sover
 • sluk alt lys med ét tryk, når du går i seng eller forlader dit hjem
  ...og mange, mange flere muligheder...

SG Smart enheder

SG Smart består af en række enheder, der dækker forskellige behov for styring af først og fremmest belysning men også andre elektriske installationer.

SG Smart er nemt at bruge og installere i både ny som eksisterende belysning. Enhederne og SG Smart App’en kommunikere via bluetooth og WiFi. Alle SG Smart enhederne kan nemt erstatte den eksisterende installation i din bolig, og systemet kan løbende opbygges og udbygges efter behov. SG yder 5 års systemgaranti på alle SG Smart enheder.

SG Smart App (gratis)

SG Smart App'en kan styrer alle Smart enheder. I app'en er det muligt at gruppere i områder, lave scener eller styre enheder i forhold til lysniveau, farve og tidspunkter samt solopgang og solnedgang.

Se Smart App guide film

LEDDim Smart

LEDDim Smart er en dæmper, der kan tænde/slukke eller dæmpe den tilkoblede belysning. Det kan ske på dæmperen eller via SG Smart App'en.

Se produkt data

Se installation film

TW LEDDim Smart

TW LEDDim Smart er en dæmper, der kan styre justerbart hvidt lys (Tunable White). Enheden har desuden fire faste indstillinger der kan programmeres. Den tilkoblede belysning styres og indstilles enten direkte på dæmperen eller via SG Smart App'en.

Se produkt data

Se installation film

Smart Switch

Smart Switch er en batteridrevet trådløs afbryder med op til 4 forskellige funktioner, der kan styre SG Smart enhederne.

Se produkt data

Se installation film

Smart Plug

Smart Plug er en enhed, som kan kobles til en stikkontakt og herved tænde og slukke de tilkoblede installationer som f.eks kaffemaskine, tv, el-radiator eller lignende. Der kan tændes og slukkes på selve plug'en, men den kan også styres og programmeres via SG Smart App'en.

Se produkt data

Se installation film

LEDDim Smart Pill

LEDDim smart pill er en enhed, der installeres skjult med eksisterende eller ny belysning, og kan herved styre disse via ordinære afbrydere, Smarts Switch eller Smart App'en.

Se produkt data

Se installation film

LEDDim Smart Pill mini

LEDDim smart pill er en enhed, der installeres skjul med eksisterende eller ny belysning, og kan herved styre disse via ordinære afbrydere, Smarts Switch eller Smart App'en.

Se produkt data

Se installation film

Smart Gateway

Smart Gateway muliggøre kobling af SG Smart til internettet, så det kan styres via SG Smart App'en både ude og hjemme. Samtidig er der mulighed for indstilling i forhold til solopgang og solnedgang. Ligesom en dagsrytme kan programmeres sammen med TW LEDDim Smart.

Se produkt data

Se installation film

LEDDim Smart DIN

LEDDim Smart DIN er en styringsenhed, der installeres i boligens el-tavle og kan her igennem styre installationen i et område af boligen. Det er muligt at tilslutte en ordinær afbryder for tænd/sluk og regulering af lyset.

Se produkt data

Se installation film